Velkommen til
Katholt

Fredensborg, Kvistgård

Om Katholt

På botilbuddet Katholt forsøger vi at skabe gode relationer blandt borgerne og medarbejdere, vi ser det som en vigtig del af hverdagens trivsel. Det gælder om at støtte borgerne i udvikling af sociale kompetencer og positive relationer bl.a. med det fælles tredje som grundlag. På Katholt ser vi også sundhed som et vigtigt element i livskvalitet. Derfor serverer vi sund og nærende mad og sørger for bevægelse og motion i dagligdagen. Vi varetager også medicin-håndteringen for den enkelte borger og følger borgeren til konsultationer på hospitalet, hos egen læge eller tandlægen. Vi har på Katholt tilknyttet en sygeplejerske der altid kan svare på spørgsmål om den almene sundhed, livsstilssygdomme, kostvejledning og andet.  

Vi støtter borgeren i forhold til rengøring i egen lejlighed, tøjvask, indkøb og tilberedelse af mad og andre praktiske gøremål. Borgerne deltager i de praktiske gøremål i det omfang, de evner det. På Katholt er selvbestemmelse og medindflydelse en naturlig del af hverdagen for den enkelte og for gruppen, men altid under hensyntagen til beboernes behov for forudsigelighed og struktur. 

Vi ønsker at skabe en hjemlig, tryg og stabil ramme, med respekt for den enkeltes ressourcer og personlighed.    

Beboeren vil, udover egen lejlighed, også have mulighed for at benytte fælles opholdsstue med tv, fælles spisestue/ køkken alrum, vaskerum, cykelskur oa.

Undervisning

Borgerne deltager i de praktiske gøremål i det omfang, de evner det. På botilbuddet er selvbestemmelse og medindflydelse en naturlig del af hverdagen for den enkelte og for gruppen, men altid under hensyntagen til beboernes behov for forudsigelighed og struktur.

Beboeren vil, udover egen lejlighed, også have mulighed for at benytte fælles opholdsstue med tv, fælles spisestue/ køkken alrum, vaskerum, cykelskur oa. Vi ønsker på den måde at skabe en hjemlig, tryg og stabil ramme, med respekt for den enkeltes ressourcer og personlighed.

Marianelund – Katholt ApS
Afdeling Kvistgård
Marianelundsvej 11
3490 Kvistgård
Forstander
Søren Fouchard
Marianelund – Katholt ApS
Afdeling Fredensborg
Kongevejen 47
3480 Fredensborg
Forstander
Therese Ibsen-Bjerget
Tilsynsrapport 2023
Socialtilsyn 2023