Unge og Voksne

På Marianelund tilbyder vi både botilbuddene Katholt og STU/aktivitetstilbuddene Snekken på alle vores matrikler.

Om Marianelund

På Marianelund tilbyder vi både botilbuddene Katholt og STU/aktivitetstilbuddene Snekken på alle vores matrikler. Tilbuddene tager imod unge og voksne med stærkt nedsat funktionsniveau. Vores mission er at gøre alle vores borgere så livsduelige som muligt.  

Marianelund holder til i Kvistgård, på en gammel kro, hvor vi har heste, geder og grise. Vi bor også på kongevejen i Fredensborg i en stor bygning med let adgang til offentlig transport. Der bor 8 beboere på hver afdeling, alle lejligheder er indrettet forskelligt, og med respekt for bygningens historie. Lejlighederne er indrettet med 2 værelser; 1 værelse indeholdende the-køkken, soveværelse med eget bad. Det er de enkelte beboere og deres pårørende der indretter lejlighederne. 

Vores borgere

Vores målgruppe er unge og voksne, som ligger inden for det oligofrenipsykiatriske felt. Det vil sige borgere, som har en grad af udviklingshæmning. Oftest har de også andre psykiske diagnoser, som fx autisme, ADHD, OCD, angstproblematikker, depressioner eller skizofreni. Ens for alle borgere er, at de har behov for støtte til tale og kommunikation gennem hele dagen.