Kugledyne

En Sansedyne™ fra Spektrumshop hjælpe personer med diagnoser såsom demens, autisme og ADHD. Den øgede kropsbevidsthed og kropsstimulation har en terapeutisk og beroligende virkning for en lang række diagnoser. ​

Kuglevest

En kuglevest kan have gavnlig effekt på mange problematikker. Vesten kan hjælpe til at reducere uro, hyperaktivitet, utryghed og angst, samt øge koncentration og opmærksomhed, hvilket kan afhjælpe indlæringsvanskeligheder.

Dsleep tæppe

Dsleep tæppet bruges til at give selvregulering hos børn og voksne. Det hjælper med at holde individer rolige og organiseret i en række stressende miljøer, og giver behagelig tryghedsfølelse for bedre søvn.

Oliz – Bette Bent Dovendyr

Bette Bent er et dovendyr, der er dejligt blød og tung, og som kan hænges på skuldrene, rundt om nakken eller siddes med på skødet. Den kan skabe ro, tryghed og bruges som afstresning for børn med dårlig sanseintegration.

Balance legebold – Siddebold

Balancebolden er helt perfekt til børn i alderen 3-6 år. De kan lege med den eller bruge den til at træne balancen. Balancebolden kan træne barnets core, ryg og nakke, forbedre kropsholdning og styrke muskel-ledsansen.

Manimo stressbold

Manimo er en lille glitrende stressbold, som kan bruges til afstresning, at øge koncentrationen og til at træne hændernes grovmotorik.

Sansepude

Sansepuden er rigtig god til personer med uro i kroppen. Den kan hjælpe med at dæmpe uro og hyperaktivitet, skabe en bedre kropsfornemmelse, og kan hjælpe med at øge indlæringen og koncentrationen.

Siddepude

Denne oppustelige siddepude hjælper med at forbedre kropsholdning og balance. Den giver sensorisk feedback samt hjælper børn til at forblive fokuseret i længere tid.

Junior kile pude

Kile puden hjælper til med at forbedre kropsholdning, giver sensorisk feedback, hjælper børn til at forblive fokuseret i længere tid.

Sensoriske handsker

De sensoriske handsker kan bruges til skabe sansestimulation på kroppen, og er meget bløde og rare at røre ved og at blive rørt af. De er rigtig gode til at skabe en sanselig distraktion, hvis barnet har et stort behov for at sutte, bide eller putte ting i munden.

Squelet bold m. perler

Squelet bolden er en gennemsigtig bold med små perler i forskellige farver. Den kan bruges til at dimse med, og kan hjælpe med at skabe ro og fremme koncentrationen.

Squeezebold

Squeezebolden kan bruges til at klemme og dimse med. Den har en afstressende og beroligende effekt.

Sansering

Sansestimuleringen er særligt velegnet til personer, der har svært ved at mærke kroppens afgrænsninger, da den kan hjælpe med at øge kropsbevidstheden.

Net squeeze bold

Net squeeze bolden er omgivet af et net, så der former sig en masse små bobler, når man klemmer den. Den er nyttig til at træne håndens motorik og muskler.

KURV

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Non profit