Time Timer® PLUS

Time Timer fungerer som et nedtællingsur, men hvor man kan se og ”mærke” tiden gå. Den gør det nemmere at bedømme, hvor meget tid der er tilbage, for personer der er udfordret på tidsforståelsen. Den kan fås i 5, 20, 60 og 120 minutter.

Time Timer Audio Pocket

Time Timer fungerer som et nedtællingsur, men hvor man kan se og ”mærke” tiden gå. Den gør det nemmere at bedømme, hvor meget tid der er tilbage, for personer der er udfordret på tidsforståelsen. Time Timere pocket er en kompakt lille størrelse.

Time Timer m. magnet

Time Timer fungerer som et nedtællingsur, men hvor man kan se og ”mærke” tiden gå. Den gør det nemmere at bedømme, hvor meget tid der er tilbage, for personer der er udfordret på tidsforståelsen. Den komme med en magnet, så den kan sætte fast på magnetiske overflader. Fås i to forskellige størrelser.

Sex i spil

Sexualitetsspillet er et pædagogisk brætspil udviklet til både unge og voksne med udviklingshæmning og til deres sundhedsfaglige personale.​

Structure Cards

Structure Cards er et redskab til at visualisere børnenes tid og hjælpe dem til at skabe overblik over dagen. Structure Cards blev nomineret til en Index Award i 2013.

Tangle

Kendt forskning viser, at bevægelse er essentiel for kognition, og med en tangle får eleven stimuleret begge sider af hjernen.

Sandy Clay

Har en utrolig beroligende og sansestimulerende effekt. Styrker fantasi og kreativitet.

Thinking putty

Thinking Putty er en modelerbar ler lavet i en siliconebaseret masse. Du træner hånden og finmortorikken i hånden.

KURV

Din kurv er tom.

Tilbage til shoppen

Non profit