FORÆLDRENE FORTÆLLER

Gennem vores tilfredshedsundersøgelser hos forældrene har vi fået mange kommentarer om, hvordan forældrene oplever Behandlingsskolerne. Her er nogle af kommentarerne fra vores seneste tilfredshedsundersøgelser:

“(…) min datters udvikling er positiv stigende og pædagoger og lærer omkring min datter er sindssygt dygtige, samt et super godt samarbejde med dem og skolens psykolog. ”

“Jeg er mor til en dreng der har gået på Behandlingsskolerne de sidste tre år. Det har været dejligt at se den udvikling der er sket med ham, hvor han nu udviser både social og faglig forståelse. Han er fortsat ikke som en almindelig dreng på 12 år, men med hans diagnoser har han alligevel via skolen udviklet sig til en social og dejlig dreng. Jeg kan mærke hjemme, at han ikke er så udadreagerende som tidligere, og han er begyndt at komme mere ud af hjemmet og blandt andet spille fodbold.

Jeg er blevet flot hjulpet via sundhedsklinikken på skolen, da det er svært for ham at tage sin medicin inden han skal i skole. Herudover har jeg fået familiebehandling via Behandlingsskolerne, hvor jeg og min søns far har fået værktøjer og supervision til at stå fast i visse situationer, hvilket har bevirket der er faldet mere ro over vores søn hjemme, samt er han blevet en mere glad dreng.

Jeg håber at vores søn kan forblive på Behandlingsskolerne, så han kan få en 9. klasses afgangseksamen.”

”Vi har en fin dialog og jeg er tryg ved skolens vurderinger. ”

”Den måde mit barn ses og forsøges forstået på, er helt fantastisk. Der er altid højt fagligt fokus, som støtter op om alt der kan støtte ham.”

“Jeg syntes skolen kommer godt rundt hele vejen. Vi har gennem skolen mulighed for at vores barn kommer til medicinkontrol, et meget fint tilbud fra skolens side.”

”I har virkelig ydet en fantastisk indsats for mit barn. Tak for det I gør.”