Svedende intense fodboldkampe samlede skolerne

”Keglerne fra vestegnen, Vestegneeen, Vestegneeeen,” gjaldede det fra tilskuerrækkernes tifosi, passionerede supportere, da de orangeblusede drenge og piger fra Projektskolen var på banen i Behandlingsskolernes årlige fodboldturnering, der blev afholdt mandag den 23.januar i Hafnia Hallen i Valby.

I det hele taget summede det af fodboldsved, begejstrede grimasser, ivrige fødder og jublende tilskuere, da 70 af Behandlingsskolernes elever var samlet på 14 hold til den årlige fodboldturnering.

På fire indendørs baner blev der spillet, driblet, sparket igennem, scoret, jublet, rost og en enkelt gang eller to tacklet så grundigt igennem, at kampens opmand måtte træde i karakter.

”Sten-saks-papir,” vinderen bestemmer banehalvdel. Efter frokost var dagens første finale, i rækken for udskoleelever, klar.

Pilen og Stenløse var klar på banen, og kun få minutter skulle gå før bolden lå i netmaskerne for første gang. Efter fire minutter kampens mest dramatiske indslag i form af et korrekt dømt straffespark, der blev brændt.

Spændingen var kampen igennem intakt, og 30 sekunder før slutfløjt var stillingen 3 – 2 til Pilen.  Stenløse var dog ikke et hold, der giver op, og da de fem sekunder før slutfløjt udlignede måtte den jævnbyrdige kamp i forlænget spilletid.

Pilens fortrinlige boldspillere rykkede dog fra med et par hurtige mål, og nappede en fortjent sejr og den største pokal.

Pilen nappede også sejren og førstepræmien på mellemtrinet, igen efter forlænget spilletid, og der var helt sikkert trætte ben blandt de mange spillere.

Disse hold hjembragte pokaler:

Mellemtrin:

Pilen

Kompasset3

Virum

Udskolingen:

Pilen

Stenløse2

Kompasset/ Fyrtårnet