Ny klinik på Behandlingsskolerne

Ventelister i psykiatrien er akt for lange, og desværre oplever et stigende antal børn, unge og deres familier psykisk mistrivsel.

På Behandlingsskolerne har vi over 20 års erfaring med psykologiske undersøgelser, terapi, rådgivning og behandling af børn og unge med en lang række psykiske udfordringer.

For at hjælpe flere børn og unge med psykiske udfordringer har vi lanceret en ny privat klinik, der hedder ACTIO.

Klinikkens formål er at hjælpe mange flere børn, unge og deres forældre tilbage i psykisk trivsel uden venteliste. Det skal være nemt for familier at opsøge faglig relevant hjælp uden langvarig ventetid, der kan forværre den unges situation.

Hjælp uden venteliste

Hos ACTIO vil det være nemt at få den rette hjælp hurtigt.

ACTIO tilbyder nem adgang til bl.a. psykologiske undersøgelser, psykologiske screeninger, selvforståelsesforløb, forældresamtaler eller opkvalificerende oplæg om børn og unge med psykiske udfordringer til fagfolk.

Fagligheden er helt i top

Hos ACTIO vil du møde fagfolk med en høj faglig psykologisk og praksisnær viden om, hvad der virker.

På klinikken kan vi trække på erfarne psykologer, pædagoger og sygeplejersker, og med en mindre indsats i form af hurtig screening, undersøgelse, konkret behandling eller rådgivning målrettet familiens behov kan vi hjælpe den unge og familien til nye virksomme strategier.

Har du spørgsmål eller vil bestille en tid hos ACTIO er du meget velkommen til at ringe på:

8824 7705.

Du kan også læse metre om ACTIO og vores ydelser på:

www.behandlingsskolerne.dk/actio/