Hamrende dygtig psykolog søges til verdens bedste beboere

Marianelund er Behandlingsskolernes botilbud til voksne beboere med oligofreni. Et fantastisk hjem for ind til videre 16 beboere, som er i hastig udvikling, og nu udvider vi med det tredje botilbud i Axelved ved Rønnede.

Vi har brug for en susende dygtig psykolog på deltid cirka 20 timer ugentligt. Arbejdsopgaverne bliver primært at yde faglig supervision og sparring til vores dedikerede pædagoger og andre passionerede fagfolk. Bidrage til afklaring og behandling af forskellige psykologiske problemstillinger, arbejde tæt sammen med vores beboere og være ansvarlig for samtaleterapi med dem.

Vi kan love, at du får verdens bedste kollegaer, der alle brænder for at gøre Marianelund til verdens bedste hjem for vores beboere og du vil helt sikkert få en masse faglige udfordringer.

De fysiske rammer kommer også til at være i top, da vores spritnye botilbud i Axelved ved Rønnede, skal have til huse i en skøn tre-længet herskabeligt udseende ejendom omgivet af skov, store enge, stor have og egen sø i Axelved ved Rønnede.

Vores nye kollega skal være uddannet psykolog med autorisation eller en lignende erfaringsbaggrund, have erfaring med at arbejde med udsatte voksne og er i stand til at komme med forslag til interventioner i forhold til praksisfeltet, selvom problemstillingerne er komplekse.

Læs mere om stillingen, del, del eller søg:

https://www.jobindex.dk/jobannonce/496028/deltidspsykolog-der-motiveres-af-at-goere-en-forskel-for-voksne-med-udviklingshandicaps

Ansøgningsfristen er den 13.december.