Behandlingsskolernes nye direktør er klar til vækst

45-årige Signe Flindt Clausen er tiltrådt som Behandlingsskolernes nye adm. direktør. Hun afløser Trine Anne Damgaard, der i de seneste tre år har været adm. direktør.

Signe Flindt Clausen kender Behandlingsskolerne bedre end de fleste, og har været med siden det første dagbehandlingstilbud, Fyrtårnet, blev oprettet i 2003.

Her var Signe Behandlingsskolernes første ansatte, og hun har, med undtagelse af en kort afstikker som læringskonsulent i det daværende Ministerium for Børn, Undervisning og Ligestilling, været ansat på behandlingsskolerne igennem alle årene.

Fortsættes under billedet

Signe har bestredet forskellige stillinger som skoleleder, videnschef og senest som skolechef.

Perfekt til fremtidig vækst

Om den nye direktør siger Behandlingsskolernes ejer og arbejdende bestyrelsesformand, Mads-Frederik Damgaard, at:

”I forbindelse med at Trine Anne Damgaard har færdiggjort sin periode på Behandlingsskolerne, hvor hun har haft fokus på økonomisk genopretning, er jeg meget glad for at min efterhånden mangeårige plan for vores dygtige skolechef, nu kan lade sig gøre. Signe vil sørge for at stille Behandlingsskolerne godt i forhold til den ekspansion som markedet og specielt det stigende behov, der er for at kunne tilbyde børn og unge dagbehandling, giver mulighed for. Signe vil være den bedste garant for, at vi kan håndtere nye vækstområder, også på voksenområdet, til gavn og glæde for vores mange børn, deres familier og borgere,” ”siger han.

Trine Anne Damgaard er overbevist om, at Signe Flindt Clausen er den helt rigtige direktør:

” Signe har været med fra Behandlingsskolernes begyndelse for 20 år siden, og jeg er helt sikker på, at hun er den helt rigtige profil til at positionere Behandlingsskolerne stærkt i fremtiden. Signe har en stærk profil, der uden tvivl vil lede Behandlingsskolerne sikkert ind i en vækstfase, hvor vi skal se på mulighederne for at udvide og udvikle, så vi kan hjælpe endnu flere børn, unge og deres familier i fremtiden,” siger hun.