Behandlingsskolernes DNA er udkommet i bogform

Noget af det fineste ved Behandlingsskolernes arbejde er at være vidne til vores børns rejse, og at støtte dem, når de, igen og igen trodser nederlag, rejser sig og får et godt liv.

Det kræver faglighed, det kræver tålmodighed, det kræver faglig ildhu og det kræver refleksion. Noget af det vores dygtige medarbejdere er allerbedst til, og i anledning af Behandlingsskolernes 20 års fødselsdag er Behandlingsskolernes faglige DNA blev sat på ord i vores nyeste bog:

“Dagbehandling – sådan! – en faglig fejring af Behandlingsskolernes 20-års jubilæum.”

Bogen er 251 siders hyldest til fagligheden, men allermest en hyldest til vores børn.

VERDENS VIGTIGSTE JOB….

…Sådan omtalte pædagog Jimmy Edvardsen, sit arbejde på Behandlingsskolerne, da han ved tirsdagens bogreception satte ord på de flotte illustrationer han har malet og tegnet til den spritnye bog, som alle medarbejder kan få udleveret, og andre kan købe.

Psykolog Trine Juul Damgaard har været initiativtager til bogen, som er skrevet af Mette Carlseng, Mia Marqvard Sørensen, Søs Føhns, Tine Vastring, Lærke Nørregaard Fox Maule og Trine Juul Damgaard og Mads-Frederik.

 

Bogen er blevet en fagligt stærk moppedreng på 251 sider, som man kun kan blive klogere af, og som det fremgik af talerne ved bogreceptionen, så er målet for os alle på Behandlingsskolerne sammen at skabe rammerne for det bedste ungdomsliv for børn med psykiske udfordringer.