Barometerets seje rappere med verdenspremiere

”Vi går i C, og vi spiller bold. Vi er bare så goe, at snart bliver vi solgt. Lukas kører ræs i sin nye Mustang, bagved kommer Sebastian og kører ind i ham. Sebastian elsker sushi. Det er fisk og ris og til sin dessert spiser han en is…”

Fredag i sidste uge var der ekstra god stemning på Barometeret, da C-klassen holdt verdenspremiere på deres fabelagtige rap video om alle de gode ting klassens drenge kan og gør. Og vi kan lige så godt advare. Pas på, når du hører sangen, for den er vanedannende, og når først man får sangens lyrik ind i hjernen, giver den ikke slip igen.

Det var en bunke glade, men også nervøse drenge, der glædestrålende kunne tage imod familiemedlemmer som publikum, og der var gjort noget ud af dagen.

Rød løber gjort klar

Vinglassene stod nypudsede på bordene, klar til at fange den nyligt poppede børnechampagne, dybe tallerkener bugnede af fuldfede jordbær, og der stod chips, nødder, sprøde saltstænger og juicy vandmeloner klar til publikums nydelse.

På gulvet var den røde løber rullet ud og stolene var fyldt med familie, da C-klassen på Barometeret fredag holdt verdenspremiere på deres fantastiske rapsang C.

Den fede rapsang er et resultat af et klasseprojekt, hvor der blev skrevet en sang om hele klassen og med et vers til hver elev og så et fælles omkvæd. Sangerne er Ahmet, Sebastian, Lucas, Mike, Yussuf og deres to lærere Pil og Mikkel, der har sørget for tekst og ikke mindst indspilning i et professionelt studie.

Det de er gode til

Sangen er skrevet med udgangspunkt i, hvad eleverne synes deres klassekammerater er særligt gode til, og lærer Pil Anna Roar Meier, er svært begejstret for elevernes indstilling, og beskriver dagen, hvor eleverne indspillede sangen i et professionelt lydstudie, som helt eventyrlig og en oplevelse som eleverne tydeligt voksede af.

Fredagens optræden blev suppleret med tre af elevernes liverap, blev der mulighed for at lytte til brudstykker af deres nyeste rap, der handler om rejser til eksotiske rejsemål.

De deltagende familiemedlemmer var hørligt imponerede over den fremviste rap video, og står det til elevernes stolte lærer, så skal drengene have mulighed for at vise deres rap video til et større publikum.

Sikkert er det i hvert fald, at drengenes toppræstation ikke har været i spil for sidste gang.