Barometerets seje elever rapper for vildt

”Vi går i C, og vi spiller bold, vi er bare så gode, at vi en dag bliver solgt,” ”Sebastian elsker sushi, der er fisk og ris, og til hans dessert, spiser han en is.”

Tupac, Dr. Dre, Ice Cube, Snoop Dog, 50 Cent og så C-klassen på Barometeret. De kan alle mikse rytme og poesi, så man bliver glad i låget af den fedeste rap, og i mandags var C-klassens drenge så heldige, at deres kreative lærere havde booket tid i et nærliggende musikstudie, hvor de fik afløb for rim og fede ord sat sammen til den sejeste rap.

En oplevelse for livet, lyder det fra lærere og elever, og et kanon godt eksempel på den store kreativitet, som kendetegner Behandlingsskolernes dygtige medarbejdere.

Klar til egen musikvideo

Den fede rapsang var et resultat af et klasseprojekt, hvor der blev skrevet en sang om hele klassen og med et vers til hver elev og så et fælles omkvæd, og det var Ahmet, Sebastian, Lucas, Mike, Yussuf og deres to lærere Pil og Mikkel, der stod for sangens indspilning.

Sangen skulle skrives med udgangspunkt i, hvad eleverne synes deres klassekammerater er særligt gode til, og lærer Pil Anna Roar Meier, er svært begejstret for elevernes indstilling.

”Jeg tog fat i en ven, der har et studie og vi indspillede det hele i mandags. Det var en helt eventyrlig dag og alle drengene var så glade og stolte. Nu arbejder vi med at få lavet en musikvideo, for vi har en masse video materiale fra dagen, der kan bruges. Det var det fedeste projekt som drengene virkelig er vokset af,” siger hun.

Hør rappen her: