Chrysalis Fonden

Om fonden

Chrysalis Fonden er stiftet i 2019 i regi af Behandlingsskolerne, for at kunne give yderligere støtte til vores målgruppe: Danske børn og unge med særlige behov.

Behandlingsskolerne har i forbindelse med etableringen af Chrysalis Fonden oprettet en webshop, hvorfra Behandlingsskolerne sælger relevant faglitteratur, sansestimuli, pædagogiske redskaber og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov. Overskuddet fra salget går ubeskåret til Chrysalis Fonden, som løbende udbetaler fondsmidler.

 

Formål

Fondens formål er at yde ekstraordinær økonomisk støtte til familier og elever, der er indskrevet på Behandlingsskolerne. Støtten kan fx. være til køb af hjælpemidler, tilskud til lejrturer, ferier, fritidsaktiviteter eller anden hjælp.

Sigtet er, at støtte eleverne og familierne i deres dagligdag og – hvor muligt – give en økonomisk håndsrækning med hverdagens udfordringer.

 

Samarbejder

Chrysalis fonden samarbejder med relevante kunstnere, som støtter op om vores arbejde. Vi tilbyder salg af print, hvor overskuddet går til fonden. Hvis du er kunstner og er interesseret i at samarbejde med Chrysalis fonden, så tag kontakt til os.

 

Støt sårbare børn og unge gennem Chrysalis Fonden

Du kan støtte Chrysalis Fondens arbejde gennem køb i Behandlingsskolernes webshop her: http://www.behandlingsskolerne.dk/webbutik

Alle midler går til at støtte sårbare børn og unge og deres familier.

Non-Profit-High-Quality-PNG

Non Profit