STRUCTURE CARDS

Pris: 2999,-

Structure Cards, også kaldet Strukturmappen, er udviklet til børn og unge mellem 5 og 25 år. Strukturmappen er et effektivt værktøj, der hjælper til med at planlægge dagligdagen.

Alle kan have glæde af mappen. Vores erfaring er dog at især børn og unge med ADHD eller autismespektrumsforstyrrelser ofte har svære ved at fornemme tiden, overholde tidspunkter og fastholde overblikket over dagens aktiviteter.

Strukturmappen er derfor udviklet til at hjælpe med at huske, hvad der lige er sket, og hvad der skal til at ske.

For nogle er det rart at få hjælp fra voksne til at holde styr på både strukturen og tiden i hverdagen. Her fungerer Strukturmappen som et redskab, der udvikler børn og unges selvstændiggørelse, ved at de selv skaber overblikket og øger kontrollen over deres dag.

Strukturmappen er udviklet, designet og produceret i Danmark, i holdbare og genkendelige materialer. Desuden er mappen praktisk og nem at tage med sig, når man skal fra det ene sted til det andet.

Pakken indeholder piktogrammer af hverdagssituationer, mappe til organisering af piktogrammer og en manual, der hjælper brugerne i gang.

Hvis du ønsker at vide mere om Strukturmappen er du velkommen til at kontakte os på webshop@behandlingsskolerne.dk