BOG: 85 GODE RÅD

Pris: 199,-

85 GODE RÅD er en bog til forældre og andre omsorgspersoner der har børn med særlige behov.

Nogle gange er der brug for gode råd, der kan være en god hjælp i hverdagen. De gode råd er netop udgangspunktet i denne bog.

Forældreskabet og omsorgsrollen bliver sat på prøve i mange situationer, og i de mest udfordrende situationer kan det skabe tryghed at kunne søge råd og vejledning.

Bogen er udarbejdet til forældre og andre omsorgspersoner, der har børn med særlige behov. Børnene har overvejende forskellige former for psykiske udviklingsforstyrrelser, samt andre psykiske diagnoser.

Fælles for alle er, at de bliver hæmmet af deres psykiske vanskeligheder. De oplever ofte nedsat indlæringsevne og bliver nemmere stresset i dagligdagen – især, hvis der ikke tages særlige hensyn.

Vi har gjort vores absolut yderste for at tage den nyeste viden fra forskning og praksis, og komprimeret det til korte og let læselige råd med understøttende illustrationer. Det er vores mål at bogen bliver til et effektivt værktøj for forældre, der kan bruge bogen som inspiration til at afprøve nye metoder og tiltag.

Bogen er lavet som en opslagsbog med råd, der er enkle at bruge – også for forældre, der selv er udfordret. Materialet er baseret på metoder med empirisk belæg, som vi over længere tid har udviklet og afprøvet i praksis.

Rådene er inddelt i forskellige emner, der dækker de oftest forekommende udfordringer i løbet af en dag.

Bogen er samtidig nomineret til en INDEX pris. INDEX prisen går til designideer, der har fokus på at forbedre livskvaliteten og har fokus på de større problematikker i verden.

Hvis du ønsker at vide mere om bogen 85 GODE RÅD er du velkommen til at kontakte os på webshop@behandlingsskolerne.dk