BUTIK

Som en del af vores løfte om at tage socialt ansvar og dele vores viden og erfaring, arbejder vi løbende med at udvikle produkter rettet mod børn og unge med særlige behov og deres omsorgspersoner. Der er mulighed for at købe disse produkter til brug hos private eller institutioner:

85 Gode Råd er bogen til familier, plejefamilier og andre omsorgspersoner, der arbejder med børn og unge med særlige behov. Den giver en lang række konkrete råd til at skabe en lettere hverdag for barnet og familien. Bogen blev nomineret til designprisen Index Award i 2015.

Structure Cards er et redskab til at visualisere børnenes tid og hjælpe dem til at skabe overblik over dagen. Kortene har tegnede motiver, der viser forskellige dagligdags aktiviteter og er udformet som magneter, der kan sættes i en mappe eller sættes op på en tavle. Produktet er til brug både i skolen og hjemmet, og blev nomineret til en Index Award i 2013.

“13 Forbilleder” er en antologi, der fortæller historierne om 13 unge, der har gået på Behandlingsskolerne. Bogen giver indblik i livet for unge med særlige behov og kan inspirere andre unge i samme situation, samt deres omsorgspersoner.

Sexualitetsspil, også kaldet “Sex i spil” er udviklet til både unge og voksne med mental retardering og til deres sundhedsfaglige personale.
Spillet udvikler, uden at dømme, den unges bevidsthed om egne og andres seksualitet og rettigheder.

Sexualitetsspillet er udviklet i samarbejde med en række bosteder for udviklingshæmmede, for netop at skabe den bedst mulige kobling mellem teori, praksis og erfaringer.